• White Facebook Icon
  • White Pinterest Icon
  • White Instagram Icon

Feng Shui Gallery

             2019

Το έτος του Γήινου Χοίρου

Το 2019 θα είναι η χρονιά του Χοίρου.

Το τελευταίο ζώδιο από το ζωδιακό κύκλο. Αυτό υποδηλώνει πως τελειώνει κατι, αλλά όταν τελειώνει κατι, ξεκινάει και κάτι καινούριο!

Είναι μια πολύ καλή χρονιά για να ολοκληρώσετε οτιδήποτε ξεκινήσατε το προηγούμενο έτος ή τα τελευταία χρόνια  και να βάλετε μελλοντικούς στόχους και νέα σχέδια.

Η χρονιά του χοίρου θα επιβραβεύσει τους τολμηρους και σωστούς ανθρώπους και θα τιμωρήσει τους ανήθικους.

Ο  χοίρος είναι ένα κινεζικό ζώδιο που συνδέεται επίσης με την καλή τύχη και την ευημερία και μπορεί  θα σας φέρει την αρμονία κατά τη διάρκεια του έτους και  τυχερά γεγονότα μέχρι το τέλος του 2019 εάν πράξετε σωστά.

Έτσι, ένας άλλος κύκλος που ξεκίνησε πριν από 11 χρόνια πρόκειται να ολοκληρωθεί και σύντομα θα ξεκινήσει ένας νέος . Οι Κινέζοι πιστεύουν  ότι ο νέος κύκλος κινεζικού ωροσκοπίου που θα ξεκινήσει το 2020, θα είναι πολύ  σημαντικός για το  ανθρώπινο είδος. Ας  προετοιμαστούμε λοιπόν για αυτή τη νέα εποχή!

Καλή Χρονιά!

Νοτιοανατολικά 7–Λόγια

Λόγια, διαξιφισμοί, κλεψιές και δικαστήρια έρχονται από την νοτιοανατανατολή. Τοποθετήστε το μπλέ  κρεμαστό με το χέρι προστασίας* για να σας προστατεύσει από λόγια, τσακωμούς ανταγωνισμό στη δουλειά σας και κλεψιές στα οικονομικα σας.

Επίσης εδώ  για να προστατευτείτε από τον Μεγάλο Δούκα τοποθετήστε το  Pi Yao να κοιτάζει προς την βορειοδυτική κατευθυνση.

Στη πλευρά του πλούτου τοποθετήστε επίσης αντικείμενα που έχουν σχέση με τα χρήματα, έναν κουμπαρα γουρουνάκι που είναι και η χρονιά του, τον βάτραχο της αφθονίας, ένα βάζο πλούτου, ένα πινακα με το συμβολο του πλούτου, το μπουκαλάκι με τα φύλλα χρύσου, το γατάκι,  το παγωνι που φερνει καλοτυχία σε ολους τους τομεις  και φωτογραφίες πλούσιων ανθρώπων.

 

Νότος 3- Αλλαγές

 Από τον Νότο θα έρθουν φέτος οι αλλαγές αλλά και οι τσακωμοί. Τοποθετήστε εδώ τα 3 άλογα* για να εξομαλύνουμε αυτή την όχι τόσο καλή ενέργεια, να εξισσοροπήσουμε  τα άστρα  και να ενισχύσουμε  την φήμη.

Εδώ μπορούν επίσης να τοποθετηθούν αντικείμενα που έχουν σχέση με τη φήμη, όπως  πτυχία, βραβεία, διάσημοι και διαφημίσεις.

                    

Νοτιοδυτικά 5 – Δυσκολίες

Στη πλευρά των σχέσεων  θα βρίσκεται το πιο δύσκολο άστρο της χρονιάς, αποφύγετε εδώ να κάνετε ανακαινίσεις, καρφώματα και σκαψίματα, απομακρύνεται κόκκινες αποχρώσεις και αντικείμενα  όπως συντριβάνια, ενυδρεία, τηλεοράσεις και τοποθετήστε εδώ τη θεραπεία με το αλατόνερο*  (Στο μεταλλικό μπολ τοποθετείται μέχρι  τη μέση  το αλάτι και ύστερα τα 6 κινέζικα νομίσματα, μετά γεμίζετε το μπολ με νερό έως ένα δάχτυλο πριν την άκρη. Τοποθετείστε  το πάνω σε ένα πιάτο που δεν χρειάζεστε πια. Το νερό θα αφρίσει και θα πιτσιλάει και το πιάτο έχει το νόημα να μαζεύει αυτές τις πιτσιλιές.

Τοποθετείτε το μπολ στο πιο νοτιοδυτικό  σημείο του σπιτιού σε μια θέση που να μην το φτάνουν παιδιά και κατοικίδια. Τον Φλεβάρη του 2020 το πρόβλημα θα φύγει από τα νοτιοδυτικά  και τότε θα χρειαστεί να βάλετε το μπολ μαζί με το πιάτο και τα νομίσματα σε μια σακούλα, να την σφραγίσετε καλά και να την πετάξετε έξω στα σκουπίδια. Προσοχή. Μην αδειάσετε το νερό στο νιπτήρα ή λεκάνη του σπιτιού, πρέπει το νερό να πεταχτεί στα σκουπίδια, μακριά από το σπίτι.)

Σε αυτή τη γωνιά επίσης μπορούν να μπουν ένα ζευγάρι πάπιες, βάζα με άνθη, ρομαντικά αντικείμενα, ζευγάρια, πράγματα διπλά, καρδιές και οτιδήποτε συμβολίζει των έρωτα.(όχι όμως κόκκινα)

Δυτικά 1-Ευκαιρείες

Οι Ευκαιρίες  θα έρχονται φέτος από τα δυτικά. Τοποθετήστε εδώ  την Κρυστάλλινη πυραμίδα*  για να σας φέρει νέες ευκαιρίες και να φέρει θετική ενέργεια και νέα ροή στο σπίτι  σας.

Στο δυτικό κομμάτι του σπιτιού επίσης τοποθετήστε πράγματα που έχουν σχέση με τα παιδιά και τη δημιουργικότητα. Φωτογραφίες με χαρούμενα παιδιά,  ήρωες της Disney, λούτρινα ζωάκια. Ακόμα αυτή η γωνιά έχει να κάνει με τη δημιουργικότητα, τα ταλέντα και τις τέχνες. Τοποθετήστε εδώ μουσικά όργανα, πίνακες ζωγραφικής, ή αντικείμενα του δικού σας ταλέντου.         

Κέντρο 8- Πλούτος

Στο κέντρο  θα έρθει φέτος το καλύτερο άστρο που φέρνει αφθονία. Τοποθετήστε το δέντρο από κιτρίνη με το χρυσό νόμισμα I-Ching * για να σας φέρει πλούτο και ευημερία όλη τη χρονιά! Επίσης μπορείτε να τοποθετήσετε το ψάρι Arowana και  κόκκινες αποχρώσεις, κεριά, συντριβάνι και φωτιστικά άλατα ιμαλαίων για να ενεργοποιήσετε ακόμα περισσότερο τα χρήματα εκτός από το μήνα  Φεβρουάριο ( 4 Φεβρουαρίου-5 Μαρτη 2019)   Άυγουστο (8 Αυγούστου- 7 Σεπτέμβρη 2019)  και Νοέμβρη (8 Νοέμβρη- 6 Δεκέμβρη 2019)

 

Ανατολή 6-Δύναμη

Η δύναμη και η εξουσία φέτος έρχονται από την ανατολή. Εδώ τοποθετούμε τον Κουάνγκ Κονγκ* να  ενισχύσει την δύναμη, να προσελκύσει  αφθονία και να μας προστατεύει από κάθε κακόβουλη ενέργεια εναντίον μας.

Στην ανατολή επίσης που είναι η γωνιά της υγείας μπορούν να τοποθετηθούν για προστασία εικόνες αγίων, ο Ινδικος Βουδας ή μια κολοκύθα υγείας. Επειδή όμως στην ανατολή είναι και η γωνιά της οικογένειας μπορείτε εδώ να βάλετε οικογενειακές φωτογραφίες αγαπημένων σας προσώπων που σας ευχαριστεί όμως να βλέπετε. Μην βάλετε πρόσωπα που σας στεναχωρούν, ή φωτογραφίες που σας θυμίζουν μια άσχημη εμπειρία

 

Βορειοανατολικά 2-Ασθένειες                              

Από Βορειοανατολικά φέτος θα έρχονται οι ασθένειες , απομακρύνεται από εδώ αντικείμενα που κάνουν κίνηση πχ ρολόγια, συντριβάνια, άλατα ιμαλαίων και τοποθετήστε εδώ την χελώνα υγείας* για να προστατευτείτε από τις ασθένειες και να έχετε καλη υγεία και μακροζωία.        

Τοποθετήστε επίσης σε αυτό το σημείο μια υδρόγειο, έναν ελέφαντα που αυξάνει την μνήμη και βιβλία για γνώσεις. Ακόμα εδώ μπορούν να μπουν φωτογραφίες ανθρώπων που έχουν πάρει Νόμπελ ή η φωτογραφία του Αϊνστάιν ή κάποιου σοφού.                                                                                                                               

Βορράς 4- Γνώσεις και γνωριμίες

Στο Βορρά θα βρίσκονται φέτος οι οι ευκαιρίες για γνωριμίες  και το άστρο που προσελκύει αγάπη όπως και οι γνώσεις .Τοποθετήστε εδώ τον Πίνακα με τον Φοίνικα και τον Δράκο*  για να προσελκύσετε αγάπη και έρωτα στη ζωή σας.

 Ο Δράκος και ο Φοίνικας είναι τα πιο ισχυρά από τα τέσσερα  Ουράνια Ζώα. Είναι το τέλειο ζευγάρι στο Feng Shui. Ο Δράκος είναι "Γιανγκ", ενώ ο Φοίνκας είναι "Γιν" και συμπληρώνουν ο ένας τον άλλον στη δημιουργία ισορροπίας γιν-γιάνγκ για τη δημιουργία μιας επιτυχημένης σχέσης. Αυτό το ουράνιο ζευγάρι είναι το σύμβολο της αιώνιας αγάπης και μαζί είναι το απόλυτο σύμβολο της οικογενειακής ευτυχίας.

 

Βορειοδυτικά 9- Χαρούμενα γεγονότα  

Στη βορειοδυτική πλευρά θα έρθει φέτος το πύρινο άστρο 9 που φέρνει χαρούμενα γεγονότα. Τοποθετήστε εδώ  τους Θεούς  Φου Λου Σαο* για να προσελκύσετε  καλοτυχία  και να πραγματοποιήσουν τις επιθυμίες σας.

Ο Φου κρατάει ένα μωρό και είναι ο Θεός της γονιμότητας, προστατεύει τα παιδιά του σπιτιού, αλλά  βοηθάει και την οικογένεια να τα αποκτήσει γι’ αυτό λένε πως φέρνει χαρά στο σπίτι.Ο Λου είναι πάντα στη μέση και κρατάει ένα Ru Yi και είναι ο Θεός του πλούτου που προστατεύει την καριέρα, φέρνει επαγγελματικές ευκαιρίες, αλλά βοηθάει να μένουν και τα λεφτά στο σπίτι. Ο Σάο είναι ο πιο μεγάλος, έχει μια κολοκύθα wu lu και κρατάει ένα ροδάκινο που θεωρείτε το φρούτο της αθανασίας. Είναι ο Θεός της υγείας και μακροζωίας και προστατεύει το σπίτι από αρρώστιες.

Αυτή είναι και η γωνιά των μεντόρων,των ανθρώπων που βοηθούν, αλλά και της ουράνιας βοήθειας. Εδώ μπορείτε να τοποθετήσετε θρησκευτικές εικόνες, Αγγελάκια και το σύμβολο της ουράνιας τύχης. Ακόμα εδώ είναι η γωνιά των ταξιδιών οπότε τοποθετήστε φωτογραφίες και αντικείμενα από μέρη που θέλετε να επισκεφτείτε.

 

 

                                                 

  • Τα αντικείμενα με τον αστερίσκο συμπεριλαμβάνονται στο πακέτο στην τιμή των 168€

  • https://bit.ly/2QvDqlO