Τα άστρα της Χρονιάς

Κέντρο 5-Δυσκολίες

Στο κέντρο  θα βρίσκεται το πιο δύσκολο άστρο της χρονιάς, αποφύγετε εδώ να κάνετε ανακαινίσεις, καρφώματα και σκαψίματα, απομακρύνεται κόκκινες αποχρώσεις και αντικείμενα όπως συντριβάνια, ενυδρεία, τηλεοράσεις και τοποθετήστε εδώ τη θεραπεία με το αλατόνερο*  Στο μεταλλικό μπολ τοποθετείται μέχρι  τη μέση  το αλάτι και ύστερα τα 6 κινέζικα νομίσματα, μετά γεμίζετε το μπολ με νερό έως ένα δάχτυλο πριν την άκρη. Τοποθετείστε  το πάνω σε ένα πιάτο που δεν χρειάζεστε πια. Το νερό θα αφρίσει και θα πιτσιλάει και το πιάτο έχει το νόημα να μαζεύει αυτές τις πιτσιλιές. Τοποθετείτε το μπολ στο κέντρο  του σπιτιού σε μια θέση που να μην το φτάνουν παιδιά και κατοικίδια. Τον Φλεβάρη του 2023 το πρόβλημα θα φύγει από το κέντρο και τότε θα χρειαστεί να βάλετε το μπολ μαζί με το πιάτο και τα νομίσματα σε μια σακούλα, να την σφραγίσετε καλά και να την πετάξετε έξω στα σκουπίδια.                                                                                                                                                                 Προσοχή. Μην αδειάσετε το νερό στο νιπτήρα ή λεκάνη του σπιτιού, πρέπει το νερό να πεταχτεί στα σκουπίδια, μακριά από το σπίτι

 

Νοτιοανατολικά 4 – Γνώσεις και γνωριμίες

Στη νοτιοανατολική πλευρά  θα βρίσκονται φέτος οι οι ευκαιρίες για γνωριμίες  και το άστρο που προσελκύει αγάπη όπως και οι γνώσεις .Τοποθετήστε εδώ την κόκκινη καρδια* να ενισχύσει τον έρωτα και την αγάπη.

 

Στη πλευρά του πλούτου τοποθετήστε επίσης αντικείμενα που έχουν σχέση με τα χρήματα, έναν κουμπαρα γουρουνάκι, τον βάτραχο της αφθονίας, ένα βάζο πλούτου, ένα πινακα με το συμβολο του πλούτου, το μπουκαλάκι με τα φύλλα χρύσου, το γατάκι και έναν οργονίτη αφθονίας.

 

Νότος  9- Χαρούμενα γεγονότα  

Στη νότια πλευρά θα έρθει φέτος το πύρινο άστρο 9 που φέρνει χαρούμενα γεγονότα. Τοποθετήστε εδώ  το φυλαχτό με τις ευχές* για να προσελκύσετε καλοτυχία και ευημερία και να ενισχύσετε  και από τον νότο την αφθονία!

Επειδή ο Νότος είναι η πλευρά της φήμης μπορούν επίσης να τοποθετηθούν αντικείμενα που έχουν σχέση με τη φήμη, όπως  το άλογο, πτυχία, βραβεία, διάσημοι και διαφημίσεις.

                                                                                                                                       

Νοτιοδυτικά 2- Ασθένειες

Προσοχή χρειάζεται η νοτιοδυτική πλευρά , θα έρθει το  άστρο 2 που προσελκύει  ασθένειες για αυτό τοποθετήστε την χελώνα* για καλή υγεία και μακροζωία!

Σε αυτήν την κατεύθυνση δεν τοποθετούμε συντριβάνια και ρολόγια.

Σε αυτή την πλευρά επίσης μπορείτε να τοποθετήσετε ένα ζευγάρι πάπιες, βάζα με άνθη, ρομαντικά αντικείμενα, ζευγάρια, πράγματα διπλά, καρδιές και οτιδήποτε συμβολίζει των έρωτα.

 

Δυτικά 7- Λόγια-Κλεψιές

Λόγια, διαξιφισμοί, κλεψιές και δικαστήρια έρχονται από τη δύση.Τοποθετήστε την λευκή τίγρη* για να σας προστατεύσει και να φέρει καλοτυχία και ευημερία!

Το δυτικό κομμάτι του σπιτιού είναι επίσης της γονιμότητας και της δημιουργικότητας οπότε τοποθετήστε πράγματα που έχουν σχέση με τα παιδιά και τη δημιουργικότητα. Φωτογραφίες με χαρούμενα παιδιά,  ήρωες της Disney, λούτρινα ζωάκια. Ακόμα αυτή η γωνιά έχει να κάνει με  τα ταλέντα και τις τέχνες. Τοποθετήστε εδώ μουσικά όργανα, πίνακες ζωγραφικής, ή αντικείμενα του δικού σας ταλέντου.        

Ανατολή 3-Αλλαγές

Από την ανατολή θα έρθουν φέτος οι αλλαγές αλλά και οι τσακωμοί. Τοποθετήστε εδώ τους Θεούς  Fu Lu Shou* για να εξομαλύνουνε αυτή  την ενέργεια, και να σας προστατεύσούν από τους τσακωμούς.

Στην ανατολή επίσης που είναι η γωνιά της υγείας μπορούν να τοποθετηθούν για προστασία εικόνες αγίων και  ο Ινδικος Βουδας Επειδή όμως στην ανατολή είναι και η γωνιά της οικογένειας μπορείτε εδώ να βάλετε οικογενειακές φωτογραφίες αγαπημένων σας προσώπων που σας ευχαριστεί όμως να βλέπετε. Μην βάλετε πρόσωπα που σας στεναχωρούν, ή φωτογραφίες που σας θυμίζουν μια άσχημη εμπειρία.

Βορειοανατολικά 8- Πλούτος

Η αφθονία θα έρχεται φέτος από την βορειοανατολική πλευρα. Τοποθετήστε το γουρουνάκι με το ingot του πλούτου* για να σας φέρει πλούτο και ευημερία όλη τη χρονιά! Επίσης μπορείτε να τοποθετήσετε το μπουκαλάκι με τα φύλλα χρυσού και τον βάτραχο αφθονίας!

Η βορειοανατολή είναι και η πλευρά των γνώσεων οπότε τοποθετήστε  σε αυτό το σημείο μια υδρόγειο, μία κουκουβάγια ή έναν ελέφαντα  που αυξάνει την μνήμη και βιβλία για γνώσεις. Ακόμα εδώ μπορούν να μπουν φωτογραφίες ανθρώπων που έχουν πάρει Νόμπελ ή η φωτογραφία του Αϊνστάιν ή κάποιου σοφού.

Βορράς 1- Ευκαιρίες

Οι Ευκαιρίες  θα έρχονται φέτος από τα βόρεια. Τοποθετήστε εδώ  τον ελέφαντα *  για να σας φέρει νέες ευκαιρίες και να πραγματοποιήσει τις επιθυμίες σας!

Εδώ μπορούν επίσης να τοποθετηθούν αντικείμενα που έχουν σχέση με την καρριέρα, οπώς ο δράκος, ο Βούδας και το Ruyi.

 

Βορειοδυτικά  6 – Δύναμη

Η δύναμη , η εξουσία και η  Θεϊκή βοήθεια φέτος έρχονται από την Βορειοδυτική πλευρά. Εδώ τοποθετούμε την κρυστάλλινη υδρόγειο* για να προσελκύσει βοήθεια από παντού και να ενισχύσει τα ταξίδια.

 

Αυτή είναι και η γωνιά των μεντόρων, των ανθρώπων που βοηθούν, αλλά και της ουράνιας βοήθειας. Εδώ μπορείτε να τοποθετήσετε θρησκευτικές εικόνες, Αγγελάκια και το σύμβολο της ουράνιας τύχης. Ακόμα εδώ είναι η γωνιά των ταξιδιών οποτε τοποθετήστε  φωτογραφίες και αντικείμενα από μέρη που θέλετε να επισκεφτείτε ή ακόμα κάποιο καραβάκι.

 

 

Grand Duke ΒΑ 52, 5-67,5

Three Killing B 322, 5-37, 5

Sui Po ΝΔ 232, 5-247, 5

 

                          

 

Το 2022 θα είναι η χρονιά της Υδάτινης Τίγρης

Σύμφωνα με το κινέζικο ωροσκόπιο το 2022 θα είναι η χρονιά της υδάτινης Τίγρης. Αυτό σημαίνει πως το 2022 θα είναι ένα εκρηκτικό έτος.  Οι Τίγρεις είναι ανεξάρτητες, ατρόμητες, πιστές και έχουν υψηλή αυτοεκτίμηση. Είναι δυνατές μπροστά στις αντιξοότητες και δεν υποχωρούν ποτέ μετά από μια πρόκληση, είναι επίμονες και αποφασιστικές.                                                                                                                            

Η ελεύθερη φύση τους και το ισχυρό αίσθημα δικαιοσύνης είναι η μεγαλύτερη δύναμη και αδυναμία τους, καθώς αυτό μπορεί να τους οδηγήσει στο να είναι επαναστάτες και μερικές φορές πολύ σίγουροι για τον εαυτό τους.                                                                                                                                                    

Επειδή φέτος είναι Τίγρης του νερού, μπορείτε να περιμένετε καλή τύχη στις σχέσεις και την οικογενειακή ζωή.                                                                                

Το 2022 θα είναι η χρονιά που θα μας βάλει σε δοκιμασίες και θα βγει κερδισμένος αυτός που είναι περισσότερο διπλωμάτης. Η φλόγα του έτους της Τίγρης  θα αγγίξει αναμφισβήτητα τη ζωή του καθενός!

image004.jpg