image001.jpg

                                 

                                                                                                                          

Τα άστρα της Χρονιάς

Δυτικά 8  - Αφθονία                                                                                                          

Η Δύση είναι μια πολύ ευοίωνη κατεύθυνση το 2021. Το άστρο 8 αντιπροσωπεύει τον πλούτο, την υγεία, την ευημερία, τη φήμη και την επιτυχία. Για να τα ενεργοποιήσουμε όλα αυτά τοποθετούμε το συντριβάνι* στο πιο δυτικό σημείο του σπιτιού σας ή ακόμα και σε επαγγελματικό χώρο. Το δυτικό κομμάτι του σπιτιού είναι επίσης της γονιμότητας και της δημιουργικότητας οπότε τοποθετήστε πράγματα που έχουν σχέση με τα παιδιά και τη δημιουργικότητα. Φωτογραφίες με χαρούμενα παιδιά, ήρωες της Disney, λούτρινα ζωάκια. Ακόμα αυτή η γωνιά έχει να κάνει με τα ταλέντα και τις τέχνες. Τοποθετήστε εδώ μουσικά όργανα, πίνακες ζωγραφικής, ή αντικείμενα του δικού σας ταλέντου.

Κέντρο 6 – Δύναμη                                                                                                                                        

Στο κέντρο θα έρθει το άστρο 6 και θα μας φέρει ουράνιες ευλογίες ! Το άστρο 6 επίσης είναι της δύναμης και της εξουσίας Για να το ενεργοποιήσουμε  τοποθετούμε τον Οργονίτη* στο κέντρο μας. Οι οργονίτες προσφέρουν Προστασία-Ευημερία-Θετική ενέργεια-Αγάπη-Αφθονία-Καλή διάθεση -Δύναμη –Ενέργεια- Εξισσορόπηση των τσάκρας-Μειώνουν την ακτινοβολία                                                                  

Επίσης το άστρο 6 μπορεί να φέρει και  πλούτο, οπότε μπορούμε να ενεργοποιήσουμε την τύχη χρημάτων με σύμβολα αφθονίας όπως φύλλα χρυσού, βούδα , ingot πλούτου, κιτρίνη, κλπ.

Ανατολή 4 –Γνώσεις και νέες γνωριμίες                                                                                                              

Το άστρο 4 σχετίζεται με την γνώση και τις σχέσεις! Τοποθετήστε την πλακέτα με το σύμβολο της διπλής Ευτυχίας* για να ενισχύσετε τον έρωτα την αγάπη και την συντροφικότητα!                                                      

Στην ανατολή επίσης που είναι η γωνιά της υγείας μπορούν να τοποθετηθούν για προστασία εικόνες αγίων, ο Ινδικός Βούδας ή οι τρεις Θεοί Fu Lu Sao . Επειδή όμως στην ανατολή είναι και η γωνιά της οικογένειας μπορείτε εδώ να βάλετε οικογενειακές φωτογραφίες αγαπημένων σας προσώπων που σας ευχαριστεί όμως να βλέπετε. Μην βάλετε πρόσωπα που σας στεναχωρούν, ή φωτογραφίες που σας θυμίζουν μια άσχημη εμπειρία.

Βορειοανατολικά 9 –Χαρούμενα γεγονότα                                                                                 

Η βορειοανατολή θα είναι και αυτή μια ευνοημένη κατεύθυνση και το άστρο 9 θα φέρει καλή φήμη, δημοτικότητα και χαρούμενα γεγονότα. Τοποθετήστε εδώ το παγώνι* για να προσελκύσετε καλοτυχία σε όλους τους τομείς!      

Η βορειοανατολή είναι και η πλευρά των γνώσεων οπότε τοποθετήστε σε αυτό το σημείο μια υδρόγειο, μία κουκουβάγια ή έναν ελέφαντα που αυξάνει την μνήμη και βιβλία για γνώσεις. Ακόμα εδώ μπορούν να μπουν φωτογραφίες ανθρώπων που έχουν πάρει Νόμπελ ή η φωτογραφία του Αϊνστάιν ή κάποιου σοφού.

Βορράς 2 - Ασθένειες                                                                                                                                   

Στο Βορρά θα έρθει το άστρο 2 των ασθενειών. Για να προστατευτείτε τοποθετήστε εδώ την μεταλλική κολοκύθα υγείας* και μεταλλικά αντικείμενα! Εδώ μπορούν επίσης να τοποθετηθούν αντικείμενα που έχουν σχέση με την καριέρα, όπως ο δράκος και ο Βούδας με το Ruyi.

Βορειοδυτικά 7 – Λόγια                                                                                                             

Το άστρο 7 στα βορειοδυτικά μπορεί να φέρει διαφωνίες, τσακωμούς  και κουτσομπολιά. Για προστασία εδώ τοποθετούμε το Baqua εσωτερικού χώρου*! 

Αυτή είναι και η γωνιά των μεντόρων, των ανθρώπων που βοηθούν, αλλά και της ουράνιας βοήθειας. Εδώ μπορείτε να τοποθετήσετε θρησκευτικές εικόνες, Αγγελάκια και το σύμβολο της ουράνιας τύχης. Ακόμα εδώ είναι η γωνιά των ταξιδιών οπότε τοποθετήστε φωτογραφίες και αντικείμενα από μέρη που θέλετε να επισκεφτείτε ή ακόμα κάποιο καραβάκι.

Νοτιοανατολικά 5 – Δυσκολίες                                                                                                 

Στη πλευρά του πλούτου  θα βρίσκεται το πιο δύσκολο άστρο της χρονιάς, αποφύγετε εδώ να κάνετε ανακαινίσεις, καρφώματα και σκαψίματα, απομακρύνεται κόκκινες αποχρώσεις και αντικείμενα όπως συντριβάνια, ενυδρεία, τηλεοράσεις και τοποθετήστε εδώ τη θεραπεία με το αλατόνερο*  (Στο μεταλλικό μπολ τοποθετείται μέχρι  τη μέση  το αλάτι και ύστερα τα 6 κινέζικα νομίσματα, μετά γεμίζετε το μπολ με νερό έως ένα δάχτυλο πριν την άκρη. Τοποθετείστε  το πάνω σε ένα πιάτο που δεν χρειάζεστε πια. Το νερό θα αφρίσει και θα πιτσιλάει και το πιάτο έχει το νόημα να μαζεύει αυτές τις πιτσιλιές. Τοποθετείτε το μπολ στο πιο νοτιοανατολικό σημείο του σπιτιού σε μια θέση που να μην το φτάνουν παιδιά και κατοικίδια. Τον Φλεβάρη του 2022 το πρόβλημα θα φύγει από την νοτιοανατολή και τότε θα χρειαστεί να βάλετε το μπολ μαζί με το πιάτο και τα νομίσματα σε μια σακούλα, να την σφραγίσετε καλά και να την πετάξετε έξω στα σκουπίδια. Προσοχή. Μην αδειάσετε το νερό στο νιπτήρα ή λεκάνη του σπιτιού, πρέπει το νερό να πεταχτεί στα σκουπίδια, μακριά από το σπίτι.)     

Στη πλευρά του πλούτου τοποθετήστε επίσης αντικείμενα έχουν σχέση με τα χρήματα, έναν κουμπαρά γουρουνάκι, τον βάτραχο της αφθονίας, ένα βάζο πλούτου, ένα πίνακα με το σύμβολο του πλούτου, το μπουκαλάκι με τα φύλλα χρυσού, το γατάκι και έναν οργονίτη αφθονίας.

 

Νότος 1- Ευκαιρίες                                                                                                                       

Από το νότο θα φύγει το άστρο 2 που το 2020 μας ταλαιπώρησε αρκετά και θα έρθει το άστρο 1 το  οποίο θα φέρει ευκαιρίες ! Είναι ένα πολύ ευοίωνο άστρο για επιτυχία στη δουλειά , καλή σταδιοδρομία,  φήμη και πλούτο. Τοποθετήστε την καμήλα* για να ενισχύσετε την καριέρα σας!                                                                            Επίσης το στοιχείο που χρειαζόμαστε εδώ για να ενισχύσουμε τη φωτιά που υπάρχει στο νότο  είναι το ξύλο , δηλαδή πράσινα χρώματα και αποφεύγουμε επειδή έρχεται το υδάτινο άστρο 1 να βάλουμε έξτρα το στοιχείο του νερού , δηλαδή  μπλε και μαύρα χρώματα.                                                                                               

Επειδή ο Νότος είναι η πλευρά της φήμης μπορούν επίσης να τοποθετηθούν αντικείμενα που έχουν σχέση με τη φήμη, όπως  το άλογο, πτυχία, βραβεία, διάσημοι και διαφημίσεις.                                                                                                                                                                         Νοτιοδυτικά 3 –Αλλαγές                                                                                                     

Στα νοτιοδυτικά έρχεται το άστρο 3 που θα φέρει αλλαγές αλλά μπορεί να φέρει σύγκρουση, διαφωνίες και νομικά θέματα. Μπορούμε να εξισορροπήσουμε το άστρο 3 τοποθετώντας το ζευγάρι με τα Pi Yao* και προσθέτοντας ένα στοιχείο φωτιάς.                                                                                                                                      

Σε αυτή την πλευρά επίσης μπορείτε να τοποθετήσετε ένα ζευγάρι πάπιες,ροζ χαλαζίες, βάζα με άνθη, ρομαντικά αντικείμενα, ζευγάρια, πράγματα διπλά, καρδιές και οτιδήποτε συμβολίζει των έρωτα.

 

Προσοχή σε αυτές τις μοίρες δεν κάνουμε ανακαινίσεις και δεν τις ενεργοποιούμε

Three killing Ανατολή (52, 5-127,5)

Grand Duke BA (22, 5 -37, 5)

 

image001.jpg

Το 2021 θα είναι η χρονιά του μεταλλικού Βοδιού!

Την φετινή χρονιά που έρχεται θα πρέπει να την υποδεχτούμε με αισιοδοξία ! Το άστρο 6 που φέτος θα βρίσκεται στο κέντρο θα φέρει ουράνιες ευλογίες. Η άφιξη του βοδιού σηματοδοτεί  ότι ήρθε η ώρα για την ανοικοδόμηση. Πρέπει να συνεχίσουμε να προσέχουμε όταν πρόκειται για θέματα υγείας, αλλά είναι καιρός να μην φοβόμαστε το μέλλον! Μπαίνουμε σε ένα έτος που πρέπει να προσαρμοστούμε στις νέες συνθήκες και προσεκτικά να αποφύγουμε τις παγίδες που υπάρχουν και να ανακαλύψουμε τους θησαυρούς που θα φέρει το έτος 2021.   

Καλή Χρονιά!