top of page
240_F_602509343_eZjcUyUobkuYS4FbnFeKoMEg2dXpL271.jpg

Τα αντικείμενα με τον αστερίσκο *

συμπεριλαμβάνονται στο πακέτο στην τιμή των 168€

dragon_edited.jpg
dragon stars feng shui gallery.jpg

Το 2024 θα είναι η χρονιά του Ξύλινου Δράκου

Καλή Χρονιά!

Τα άστρα της Χρονιάς

 

Νοτιοανατολικά 2 – Ασθένειες                                                                                           

Στην Νοτιονατολή φέτος έρχεται το άστρο 2 . Το άστρο 2 είναι ευνοϊκό αν θέλουμε να τεκνοποιήσουμε και να αποταμιεύσουμε αλλά προκαλεί και ασθένειες. Τοποθετήστε  την κολοκύθα υγείας* και αφαιρέστε από αυτόν τον χώρο οτιδήποτε κάνει κίνηση (πχ ρολόι, τηλεόραση )

Στη πλευρά του πλούτου τοποθετήστε επίσης αντικείμενα που έχουν σχέση με τα χρήματα, έναν κουμπαρα γουρουνάκι, τον βάτραχο της αφθονίας, ένα βάζο πλούτου, ένα πινακα με το συμβολο του πλούτου, το μπουκαλάκι με τα φύλλα χρυσού και έναν οργονίτη αφθονίας.

 

Νότος 7-Λόγια-κλεψιές-ανταγωνισμός                                                                                                         

Στο νότο θα έχουμε το άστρο 7 το οποίο ευνοεί την διαίσθηση αλλά προσελκύει και κλεψιές , ανταγωνισμό και κουτσομπολιά. Μπορούμε να το εξισορροπήσουμε τοποθετώντας το στοιχείο του νερού. Η καλύτερη επιλογή είναι το μάτι με τα καμπανάκια.*                                                  

Επειδή ο Νότος είναι η πλευρά της φήμης μπορούν επίσης να τοποθετηθούν αντικείμενα που έχουν σχέση με τη φήμη, όπως  το άλογο, πτυχία, βραβεία, διάσημοι και έντυπα με διαφημίσεις.  

                                                                                                         

Νοτιοδυτικά 9- Χαρούμενα γεγονότα                                                                                                                     Στα νοτιοδυτικά θα έρθει φέτος το πύρινο άστρο 9 που φέρνει χαρούμενα γεγονότα και καλή φήμη . Τοποθετήστε εδώ το άλογο*  για να σας φέρει νέες ευκαιρίες, ευημερία και να ενισχύσει την φήμη σας !                                               Σε αυτή την πλευρά επίσης μπορείτε να τοποθετήσετε ένα ζευγάρι πάπιες, ροζ χαλαζίες, βάζα με άνθη, ρομαντικά αντικείμενα, ζευγάρια, διπλά αντικείμενα, καρδιές και οτιδήποτε συμβολίζει των έρωτα.

Δυτικά 5-Δυσκολίες                                                                                                              

Στη δύση θα βρίσκεται το πιο δύσκολο άστρο της χρονιάς, αποφύγετε εδώ να κάνετε ανακαινίσεις, καρφώματα και σκαψίματα, απομακρύνεται κόκκινες αποχρώσεις και αντικείμενα  όπως σιντριβάνια, ενυδρεία, τηλεοράσεις και τοποθετήστε εδώ τη θεραπεία με το αλατόνερο*  (Στο μεταλλικό μπολ τοποθετείται μέχρι  τη μέση  το αλάτι και ύστερα τα 6 κινέζικα νομίσματα, μετά γεμίζετε το μπολ με νερό έως ένα δάχτυλο πριν την άκρη. Τοποθετείστε  το πάνω σε ένα πιάτο που δεν χρειάζεστε πια. Το νερό θα αφρίσει και θα πιτσιλάει και το πιάτο έχει το νόημα να μαζεύει αυτές τις πιτσιλιές. Τοποθετείτε το μπολ στο  πιο δυτικό σημείο του σπιτιού σε μια θέση που να μην το φτάνουν παιδιά και κατοικίδια. Τον Φλεβάρη του 2025 το πρόβλημα θα φύγει από την δυτική πλευρά και τότε θα χρειαστεί να βάλετε το μπολ μαζί με το πιάτο και τα νομίσματα σε μια σακούλα, να την σφραγίσετε καλά και να την πετάξετε έξω στα σκουπίδια. Προσοχή. Μην αδειάσετε το νερό στο νιπτήρα ή λεκάνη του σπιτιού, πρέπει το νερό να πεταχτεί στα σκουπίδια, μακριά από το σπίτι.)                                                                                                    

Το δυτικό κομμάτι του σπιτιού είναι επίσης της γονιμότητας και της δημιουργικότητας οπότε τοποθετήστε πράγματα που έχουν σχέση με τα παιδιά και τη δημιουργικότητα. Φωτογραφίες με χαρούμενα παιδιά,  ήρωες της Disney, λούτρινα ζωάκια. Ακόμα αυτή η γωνιά έχει να κάνει με  τα ταλέντα και τις τέχνες. Τοποθετήστε εδώ πίνακες ζωγραφικής, ή αντικείμενα του δικού σας ταλέντου.        

Κέντρο 3- Αλλαγές                                                                                                    

Στο κέντρο θα έρθει το άστρο που προκαλεί τσακωμούς αλλά και αλλαγές. Τοποθετήστε το κρυστάλλινο μήλο *  για να προσελκύσει ηρεμία και αρμονία και να εξισορροπήσετε την ενέργειά του κέντρου που θα επηρεάζει όλο το σπίτι!

Ανατολή  1-  Ευκαιρίες                                                                                                                       

Από την ανατολή φέτος φεύγουν οι ασθένειες και έρχονται οι ευκαιρίες! Τοποθετήστε τον χρυσό ελέφαντα* για να ενεργοποιήσει τις νέες ευκαιρίες  που θα έρθουν.                                                                                                 Στην ανατολή επίσης που είναι η γωνιά της υγείας μπορούν να τοποθετηθούν για προστασία εικόνες αγίων,  ο Ινδικος Βουδας ή οι τρείς Θεοί Fu Lu Sao . Επειδή όμως στην ανατολή είναι και η γωνιά της οικογένειας μπορείτε εδώ να βάλετε οικογενειακές φωτογραφίες αγαπημένων σας προσώπων που σας ευχαριστεί όμως να βλέπετε. Μην βάλετε πρόσωπα που σας στεναχωρούν, ή φωτογραφίες που σας θυμίζουν μια άσχημη εμπειρία.

Βορειοανατολικά 6-Δύναμη                                                              

Στα βορειοανατολικά θα έχουμε το άστρο της δύναμης. Τοποθετήστε σε αυτήν την κατεύθυνση το λυχνάρι* για να πραγματοποιήσει τις επιθυμίες σας. Η βορειοανατολή επίσης  είναι και η πλευρά των γνώσεων οπότε τοποθετήστε  σε αυτό το σημείο μια υδρόγειο, μία κουκουβάγια ή έναν ελέφαντα  που αυξάνει την μνήμη και βιβλία για γνώσεις. Ακόμα εδώ μπορούν να τοποθετηθούν φωτογραφίες ανθρώπων που έχουν πάρει Νόμπελ ή η φωτογραφία του Αϊνστάιν ή κάποιου σοφού.

Βορράς 8 -Αφθονία                                                                                                                                          Στη βορινή  πλευρά της καριέρας θα έχουμε το πιο ευνοϊκό άστρο που θα φέρει αφθονία. !Σε αυτήν την κατεύθυνση θα τοποθετήσουμε το σύμβολο της χρονιάς τον δράκο* για να προσελκύσει δύναμη, καλοτυχία και ευημερία!                   Επίσης μπορείτε να τοποθετήσετε  ένα σιντριβάνι και ένα φωτιστικό άλατο Ιμαλαίων.                                                 Αυτή η πλευρά έχει να κάνει με την καριέρα σας, για να έχετε πάντα ανοδική πορεία, τοποθετήστε εδώ ανοδικά πράγματα, μια πυραμίδα μπαμπού, ένα άλογο με ανοδική κίνηση, φωτογραφίες σπουδαίων ανθρώπων που έκαναν το επάγγελμα σας. Ένα πέτρωμα από  κιτρίνη και μπουκάλι με φύλλα χρυσού για ευημερία.

Βορειοδυτικά 4 -Γνώσεις και νέες γνωριμίες                                                                                                           Στη βορειοδυτική πλευρά  θα έχουμε το άστρο 4 που μας φέρνει γνώσεις, νέες γνωριμίες και αγάπη ! Τοποθετήστε το ζευγάρι με τις κουκουβάγιες * για να  ενεργοποιήσουμε την ενέργεια αυτή!                                                                 Αυτή είναι και η γωνιά των μεντόρων, των ανθρώπων που βοηθούν, αλλά και της ουράνιας βοήθειας. Εδώ μπορείτε να τοποθετήσετε θρησκευτικές εικόνες, Αγγελάκια και το σύμβολο της ουράνιας τύχης. Ακόμα εδώ είναι η γωνιά των ταξιδιών οπότε τοποθετήστε  φωτογραφίες και αντικείμενα από μέρη που θέλετε να επισκεφτείτε ή ακόμα κάποιο καραβάκι.

Τα αντικείμενα με τον αστερίσκο *

συμπεριλαμβάνονται στο πακέτο στην τιμή των 168€

dragon_edited.jpg
dragon stars feng shui gallery.jpg
bottom of page